Tarina

Upea Teltta (Lumoama) on keväällä 2019 perustettu kauppa. Tarkoituksena on tehdä telttailusta ekologisesti kestävää ja myydä mahdollisimman luonnollisia huippuluokan telttoja. Telttojen ei tarvitse olla pelkästään muovista valmistettuja hengittämättömiä lepopaikkoja, eikä niiden tulisi olla ympäristölle haitallisia. Teltat voivat olla kauniita ja väliaikaisia koteja ympäristöä kuormittamatta.

Toisena tavoitteena on tukea kestävää kehitystä ja osallistua aktiivisesti hyväntekeväisyyteen. Maailma on epätäydellinen paikka ja meillä kaikilla on vastuu pyrkiä tekemään siitä parempi. Kantaakseni oman korteni kekoon, haluan sitoutua lahjoittamaan 30% tämän kaupan voitoista hyväntekeväisyyteen. Upea Teltta on toiminimi ja yhden miehen yritys ja ennen kaikkea itselleni rakas harrastus, jonka kautta haluan lisätä yhteistä hyvää. Lahjoitus hyväntekeväisyyteen koko voitosta on mahdollista, sillä olen myös palkkatyössä kokopäiväisesti.

Minulle on tärkeää, että näen vaivaa paremman yhteisen tulevaisuuden eteen. Ostamalla teltan tai muun tuotteen, voit epäsuorasti tukea tätä tavoitetta.

Ekologinen valinta

Ympäristö ja sen suojelu on äärimmäisen tärkeää. Ilmastokriisi lähestyy ja vaikka valtiot ovatkin heräämässä tähän, on tärkeää, että se tapahtuu myös yksilötasolla. Haluan mahdollistaa tämän tarjoamalla vain parhaita vaihtoehtoja.

Varmistaakseni tuotteiden ympäristöystävällisyyden, hyvitän niiden hiilijalanjäljen kokonaisuudessaan. Tämä tarkoittaa valmistuksesta, varastoinnista ja kuljetuksesta kotiovellesi koituvia päästöjä. Lisäksi jokaisesta myydystä teltasta ja kamiinasta lahjoitan:

  1. 10€ Suomen luonnonsuojeluliitolle
  2. Rainforest Trustin kautta yhden hehtaarin suojelun Amazonin sademetsässä.

Valitettavasti en vielä voi toimittaa luomupuuvillatelttoja, mutta olen avannut neuvottelut valmistajan kanssa mahdollisuudesta siirtyä tähän.

Lahjoitan kokonaisuudessaan 30% voitoista eri hyväntekeväisyysjärjestöille. Kirjoitan tästä blogiin säännöllisesti, mihin nämä varat on suunnattu.

Näin voit olla varma siitä, että olet ostamassa eettisesti mahdollisimman hyvää tuotetta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan toimitus kestää?

Toimitus kestää 6-10 päivää. Toimituspartneri on UPS ja he pyrkivät toimittamaan tuotteen kotiovellesi. Kun paketti on lähetetty, saat sähköpostiisi seurantanumeron.

Miksi en voi valita toimitustapaa?

UPS toimittaa kaikki pakettimme kotiinkuljetuksella.

Kuinka paljon toimitus maksaa?

Toimitus sisältyy aina hintaan, emmekä veloita siitä erikseen.

Mitä maksuvälineitä voin käyttää?

Hyväksymme yleiset luottokortit, kaikkien pankkien verkkopankkimaksut ja Osuuspankin Joustoluoton. Voimme myös myydä laskutuksella yrityksille.

Mikä on minulle sopiva kelloteltta?

 

Kelloteltat on valmistettu eri käyttötarkoituksiin. Alla olevasta taulukosta voit helposti vertailla niiden ominaisuuksia.

 

Standard

Ultimate

ProTech

Telttamateriaali (puuvilla)

320 gr/m2

320 gr/m2

360 gr/m2

Muovilattia

180 gr/m2

540 gr/m2

650 gr/m2

Hyttysverkko

Ei

Integroitu ovessa

Integroituna ovessa sekä seinissä

Lattian kiinnitys

Ei

Vetoketju

Vetoketju

Narut

3 mm

3 mm

5 mm

Kiilat

Standard

Standard

Heavy Duty

Seinät voi nostaa

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Ideaali käyttöolosuhde

Lattiaton käyttö

Satunnainen leirintä, tapahtumat ja festivaalit

Raskas ja/tai kaupallinen käyttö ja ääriolosuhteet

UV

Kevyestä keskivertoon UV säteilyyn

Korkea UV säteily

Sade

Kevyt

Keskimääräinen

Raskas ja jatkuva sade

Vuodenaika

Kesä

Kolme vuodenaikaa

Neljä vuodenaikaa

Muistatahan käydä katsomassa telttojen käyttö- ja huolto-ohjeet.