Flip book element

Messiteltta

1 550,00 

Tässä teltassa on otettu inspiraatioksi vanha armeijan telttamalli ja tehty siitä uusi, ylellinen teltta monipuoliseksi käyttötilaksi. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi keittiöksi, ruokailutilaksi, väliaikaiseksi tuotantotilaksi tai luksusleiriytymisvaihtoehdoksi, johon voi sisustaa vaikka koko makuu- tai olohuoneen. Kuusi hyttysverkollista ikkunaa tekevät teltasta entistäkin tilavamman tuntuisen ja tuovat sisälle valoa.

Sisusta on valtavat 27 m², ja näin teltta on isompi kuin useimmat yksiöt Helsingissä.

Lue Lisää

Harjateltta 1 Deluxe

839,00 

Parhaat teltat perustuvat useasti ajan testaamiin armeijan malleihin ja Harjateltta Deluxe on moderni versio perinteisestä kanvaasiteltasta. Teltta on valmistettu hengittävästä ja vedenpitävästä Classic puuvillakankaasta (320 g/m2) ja siinä on kestävä, integroitu muovilattia – täydellinen valinta pienille ryhmille, partioon tai perheen kanssa leiriytymiseen.

Kooltaan teltta on 4 m pitkä ja 3.5 m leveä, muodostaen 14 m2 lattia-alan. Kattoa pitää ylhäällä kolme 2.1 m korkeaa telttakeppiä, joten tilaa löytyy.

Lue Lisää

Harjateltta 2 Deluxe

959,00 

Harjateltta 2 on kelloteltan ja harjateltan välimalli, jossa on vain yksi keskisalko luoden hyvin käytännöllisen tilan. Teltassa on integroitu muovilattia ja verkkoikkunalliset ovet molemmissa päissä. Ainutlaatuinen muoto on samaan aikaan tilava sisältä sekä erittäin kestävä tuulen paiskoessa. Teltta on valmistettu hengittävästä ja vedenpitävästä puuvillakankaasta.

Lue Lisää

Kelloteltan ovikatos

189,00 

Kuistikatos on rusetin muotoinen puuvillakappale, joka on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kellotelttojen kanssa. Sitä voi käyttää joko kuistina tai sitten yhdistämään kaksi kellotelttaa yhdeksi kokonaisuudeksi. Ideaalinen lisä leiriytymiskokemukseesi kun sataa tai paistaa.

 

Osasto:
Lue Lisää

Ultramar Protector Kyllästysaine 2.5 litraa

94,50 

Ultramar Protector on käsittelyaine joka palauttaa kanveesin vedenpitävyyden. Se on tärkeä osa teltan säännöllistä huoltoa pidentäen teltan ikää jopa vuosilla.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
Lue Lisää

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.